Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

  • Brood uit eigen oven

    Levine van Doorne

    Brood uit eigen oven


    ISBN: 9789462500297
    Omvang: 192 blz.
    Uitvoering: gebonden

    € 24,95
Meer informatie

Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs.

De filosofie van Levine is dat de receptuur en werkwijze duidelijk moeten zijn. Dus geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven, zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. In dit boek wordt met eerlijke ingrediënten gewerkt, die overal verkrijgbaar zijn.

Brood uit eigen oven bevat 50 recepten voor allerlei soorten brood: bruin, wit, spelt, hartig en zoet en ook kleine broodjes, stokbrood, feestbrood en gevlochten brood. Aan het bakken van zuurdesembrood wordt ook ruim aandacht besteed. Elke stap in het proces, van kneden en rijzen tot bakken wordt duidelijk uitgelegd. Kortom, hét broodboek voor thuisbakkers.

Er zijn overweldigend veel positieve reacties op dit boek verschenen. Wil je recensies lezen? Kijk dan op het blog van Levine: uitdekeukenvanlevine.nl. Daar kun je links naar recensies en alle informatie over Levines broodworkshops vinden.


Over de auteur
Levine-van-Doorne.jpg

Levine van Doorne heeft jarenlange ervaring in broodbakken. Op haar populaire blog Uit de keuken van Levine schrijft ze over haar keukenavonturen. Ze heeft op haar blog en op haar facebookpagina een grote schare volgers.
Ze geeft workshops aan beginnende en gevorderde baksters.

Levine maakte met Forte Culinair al twee succesvolle boeken over Brood bakken: Brood uit eigen oven (2014( en Meer brood uit eigen oven (2016).

Gerelateerd