Gewoon lekker eten

Blogger Mariette van Tuyl komt met boek over lekker en bewust bakken

24 januari 2018

PUUR ZOET - Where healthy and sweet meet

Je gezonde lifestyle in balans houden en toch genieten van een stuk brownie of een lekker toetje? Dat kan! In PUUR ZOET legt Mariette, van de populaire blog Zoetrecepten.nl, je alles uit over het gezondere bakken. Dit boek helpt je om het gebruik van toegevoegde suikers, vet en room te minimaliseren en deze te vervangen door pure producten, zoals fruit en noten.

   

In PUUR ZOET vind je de lekkerste ontbijtjes, voedzame tussendoortjes, toffe taarten en zoete toetjes. Om je nog verder op weg te helpen staat het boek vol baktips en informatie om ingrediënten te vervangen, zodat je de recepten kunt aanpassen op jouw voedingspatroon. 

  • Zoet zondigen, maar dan op een verantwoorde en leuke manier
  • Gezond én lekker is niet moeilijk!
  • Met 80 gluten- en lactosevrije recepten en bijna 60 vegan recepten

 

PUUR ZOET legt de basis tot het bewuste bakken: met minder suiker of vet en grotendeels zonder zuivel, gluten of dierlijke ingrediënten. Want iedereen moet mee kunnen genieten van een zoete traktatie! Het is een boek zonder ingewikkelde ingrediënten of moeilijke recepturen. Dat betekent héél veel onweerstaanbare baksels, verdeeld over de hoofdstukken BASIS, ONTBIJT, TUSSENDOOR, KOEK, TAART, FEEST en TOETJES. Wat dacht je bijvoorbeeld van een green power breakfastbowl, kruidige pindakaasrepen, een pannenkoekentaart of kidsproof lava cakes?

Mariette van Tuyl is de oprichter van de populaire zoete blog Zoetrecepten.nl. Ze heeft een passie voor schrijven en bakken en deelt al bijna vijf jaar haar gezonde én zondige zoete recepten op haar blog. De laatste jaren groeide haar belangstelling voor een bewuste levensstijl en ging ze de uitdaging aan om steeds meer lactosevrije, glutenvrije en gezondere zoete recepten te ontwikkelen. Maandelijks genieten meer dan 150.000 unieke bezoekers van haar online recepten.