Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Bakken zonder gluten

  Emmelou Green
   

  Bakken zonder gluten

  Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers


  ISBN: 9789461317148
  Omvang: 240 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 25.99
Meer informatie

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.


Over de auteurs
Emmelou-Green.jpg

Emmelou Green van de succesvolle blog Bakers and Fakers volgt al jaren een glutenvrij dieet. Als echte broodliefhebber en foodie in hart en nieren gaat zij op zoek naar smaakvolle glutenvrije alternatieven. Ze noemt het zelf ‘foodhacking’: recepten ontwikkelen van glutenvrije taartjes en broden die minstens net zo lekker zijn als “echte” taartjes (of koekjes of brood etc.).

Naast bakker is Emmelou ook liedjesmaker. Verder is ze vormgeefster/illustratrice en helpt ze (zo nu en dan) andere creatievelingen met hun eigen blog of websites. Ze woont in een klein dorp in het xxx van Nederland. Als ze geen huismus is, dan is ze reiziger, altijd op zoek naar leuke en nieuwe glutenvrije adresjes.

Eind januari 2019 verschijnt het eerste boek van Emmelou: Bakken zonder gluten.