Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Christels paasboek

  Christel Krukkert

  Christels paasboek

  Hazen, eitjes, kuikens en kippen haken


  ISBN: 9789462501577
  Omvang: 64 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15.99
Meer informatie

Je huis versieren met Pasen is erg leuk om te doen. Maar je huis versieren met zelfgehaakte spulletjes is nog veel leuker!

In dit boekje vind je Christels haakpatronen voor een paaskip voor je chocolade eitjes, een paashaas die je als eierdop kunt gebruiken, paasknuffels voor de kinderen, een mooie paaskrans om je huis te versieren, vrolijke kuikens en eieren en een lief lammetje.

Dit maakt niet alleen je huis gezellig, het zorgt ook nog voor een heleboel voorpret. Dus pak je haaknaald en ga aan de slag, zodat je er met de paasdagen helemaal klaar voor bent.


Over de auteur
Krukkert,-Christel-2014.jpg

Christel Krukkert is In het dagelijks leven illustrator. Hoewel ze erg veel verschillende dingen maakt tekent ze toch het liefste beestjes. En omdat ze ook in haar vrije tijd haar handen moeilijk stil kan houden tekent ze geen beestjes maar haakt ze beestjes!

Een jaar of twaalf geleden kwam ze er bij toeval achter dat er heel veel mensen zijn die graag beestjes haken. En ze ontdekte dat er erg weinig Nederlandsetalige patronen zijn. Dat bracht haar  op het idee de patronen van haar beestjes op te gaan schrijven en uit te geven. Intussen heeft ze al meer dan 20 zeer geliefde haakboekjes op haar naam staan, die bijna allemaal nog leverbaar zijn. Naast boekjes met amigurumi heeft ze ook een aantal boekjes gemaakt met plat gehaakte figuurtjes en een praktisch Basisboek haken.

Christel kan de technieken van het haken heel helder uitleggen. Ze maakte dan ook een praktisch handboek waarin ze alle steken en technieken van het haken uitlegt: Basisboek haken. Bekijk ook de video's op deze site onder de tab INSTRUCTIE. Je kunt daarna op vimeo de hele Minicursus haken van Christel bekijken!

Gerelateerd