Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Dierenpantoffels haken

  Ira Rott

  Dierenpantoffels haken

  60 vrolijke slofjes voor de hele familie


  ISBN: 9789000379781
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

Leeuwensloffen, berenslippers en nog veel meer gehaakte dierenpantoffels

Dit vrolijke boek met meer dan 20 dierenpantoffels in felle frisse kleurtjes is een must-have bij haaksters, hakers en pantoffelhelden! Allereerst worden de basics van het pantoffelhaken uitgelegd. Wat heb je nodig? Hoe is een pantoffel opgebouwd en hoe pas je een patroon aan de benodigde maat aan? De maten van de pantoffels variëren van kleutervoetjes tot volwassen voeten.

Welk model wil je haken? Van alle patronen in dit boek zijn drie modellen opgenomen: slippers, slofjes en laarsjes. Na de algemene uitleg volgen de hoofdstukken met de dieren: hondenslippers, berenschoentjes, pinguïnslofjes en ga zo maar door. Het zijn 20 modellen, met nog wat extra variaties. Het boek is geschikt voor de enigszins ervaren hakers.

Dus deze winter hebben we allemaal beestachtig leuke pantoffels én warme voeten!

ERRATUM
Helaas is er op pagina 10 een foutje geslopen in de beschrijving van het kinderslofje: er is een paar keer sprake van een vstk waar dstk (dubbelstokje) moet staan. Er is een erratum in de voorraad gestoken zodra wij dit ontdekten. Heb jij het boek al heel vroeg aangeschaft? Dan kun je met onderstaande link de gecorrigeerde pagina downloaden.

Excuus voor het ongemak!

http://www.forteuitgevers.nl/files/Dierenpantoffels%20haken%20P18%20Erratum.pdf