Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Elke dag lekker eten met de koks van de Volkskeuken

  Tallina van den Hoed
  Pay-Uun Hiu, Marcus Huibers, Onno Kleyn, Loethe Olthuis, Marie-Louise Schipper

  Elke dag lekker eten met de koks van de Volkskeuken

  Met een voorwoord van Sylvia Witteman


  ISBN: 9789462501409
  Omvang: 200 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 27,50
Meer informatie

De Volkskeuken is een geliefde en inspirerende rubriek voor veel lezers van de Volkskrant. Elke werkdag geven de Volkskoks Pay-Uun Hiu, Marie Louise Schipper, Marcus Huibers, Onno Kleyn, Tallina van den Hoed en Loethe Olthuis niet alleen recepten voor de dagelijkse dis maar en passant vertellen ze hun niet alledaagse observaties en belevenissen die zonder uitzondering leiden tot een bijzonder, gewoon, gemakkelijk of iets ingewikkelder maar altijd smakelijk gerecht.

Hierbij heeft elke kok zijn of haar eigen specialisme: van vegetarisch tot Aziatisch, van Bourgondisch tot lokaal en van gezinsmaaltijden tot de Franse keuken. En alles wat daar tussenin zit.

Behalve 90 heerlijke recepten biedt Elke dag lekker eten ook een kijkje in de keukens van de zes Volkskoks!


Over de auteur
Tallina-2018.jpg

Tallina van den Hoed schrijft, kookt en eet.
Schrijven doet ze voor de rubriek De Volkskeuken van de Volkskrant, waarvan een selectie in boekvorm verscheen in 2016 onder de titel ‘Elke dag lekker eten’. In haar hoofd schreef ze al een aantal eigen kookboeken, maar omdat het leven, haar man en haar twee kinderen tot nu toe steeds tussendoor kwamen, heeft een echt boek even op zich laten wachten. Maar nu is het er! Eten met z’n allen, een heerlijk gezinskookboek vol gezonde en stressvrije recepten.

En die man en kinderen? Die is ze super dankbaar, want zonder gezin geen gezinskookboek. 

Gerelateerd