Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Eten met z'n allen

  Tallina van den Hoed

  Eten met z'n allen

  Vers en gezond koken voor drukke gezinnen


  ISBN: 9789462501799
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 27,50
Meer informatie

Een druk gezin, een veeleisende baan, een leuk sociaal leven… ouders hebben het tegenwoordig drukker dan ooit. En o ja, dan moet er liefst ook elke dag nog iets lekkers en gezonds op tafel komen. Hoe doe je dat?

Tallina van den Hoed, bekend van de rubriek de Volkskeuken in de Volkskrant, laat zien dat dit heus niet zo ingewikkeld is en helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten, ook zonder pakjes en bezorgsites. Ze leert je de basics, voor als je die nog niet kende of weer vergeten was, en neemt je mee van snelle dagelijkse hap naar een feestmaal zonder stress. Want eten met zijn allen is het leukste dat er is, en koken is niet moeilijk, zeker niet als iedereen meehelpt!


Over de auteur
Tallina-2018.jpg

Tallina van den Hoed schrijft, kookt en eet.
Schrijven doet ze voor de rubriek De Volkskeuken van de Volkskrant, waarvan een selectie in boekvorm verscheen in 2016 onder de titel ‘Elke dag lekker eten’. In haar hoofd schreef ze al een aantal eigen kookboeken, maar omdat het leven, haar man en haar twee kinderen tot nu toe steeds tussendoor kwamen, heeft een echt boek even op zich laten wachten. Maar nu is het er! Eten met z’n allen, een heerlijk gezinskookboek vol gezonde en stressvrije recepten.

En die man en kinderen? Die is ze super dankbaar, want zonder gezin geen gezinskookboek. 

Gerelateerd