Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Eten uit de oven

  Molly Shuster

  Eten uit de oven

  Vlees-vis-groenten-bijgerechten-desserts


  ISBN: 9789491853135
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 22,50
Meer informatie

Het kan écht: na een lange werkdag in korte tijd een gezonde warme maaltijd op tafel toveren. Met dit kookboek laten we zien hoe je dat doet. Met slechts één schaal en een oven maak je allerlei heerlijke gerechten. Je bespaart dubbel tijd, want de recepten zijn in een handomdraai te maken en  de afwas stelt niet veel voor!  Ideaal als je vrienden hebt uitgenodigd: je kunt alles voorbereiden voordat je gasten komen en gezellig bij hen zitten tot je aan tafel gaat.

‘Eten uit de oven’ biedt je gerechten voor elke smaak. De keuze voor een recept hangt af van de tijd  die je tot je beschikking hebt. Er zijn simpele maaltijden die je heel vlot op tafel zet, maar ook uitdagender gerechten met een wat langere kooktijd, zoals stoofschotels, die je de hele middag lekker langzaam in de oven kunt laten garen. Alle technieken komen in dit boek aan bod: roosteren, braden, stoven, smoren en grillen.

Voor alle recepten worden slechts enkele ingrediënten gebruikt, die ook nog eens weinig voorbereiding vragen. Stop ze bij elkaar in een schaal… de oven doet de rest. Kortom: weinig moeite voor een complete, gezonde en lekkere warme maaltijd.