Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Het Hollands Maandkookboek

  Het Hollands Maandkookboek

  Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken


  ISBN: 9789462500211
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 24,95
Meer informatie

Wil jij ook graag weten wat er in je eten zit en waar het vandaan komt? Eet je ook het liefst producten van dichtbij en vind je het belangrijk om lekker en gezond te eten, maar heb je in je drukke bestaan niet veel tijd om in de keuken te staan? Dan is dit no-nonsense kookboek een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten zet je snel een lekker gerecht op tafel. Je krijgt daarnaast talloze tips die het koken eenvoudiger maken en die er voor zorgen dat je niets weg hoeft te gooien.

Het Hollands Maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, hoofd- en nagerechten passend bij het seizoen. Zoals een lekkere anti-dip vitaminesoep in januari, een zomerse peultjes-frambozensalade in juli en een kerstmenu zonder vlees.
Met de makkelijke recepten en talloze tips van Annemieke Geerts-Chillé heb je een eigentijds en praktisch kookboek in handen met een handige verskalender waarin je per maand kunt zien wat er van Hollandse bodem komt.

RTV Baarn maakte een leuk filmpje met Annemiek, waarin ze vertelt wat de ideeën zijn achter haar boek en een heerlijke salade klaarmaakt: