Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Het Laura's Bakery Feestdagen Bakboek

  Laura Kieft

  Het Laura's Bakery Feestdagen Bakboek

  Meer dan 80 makkelijke en feestelijke bakrecepten


  ISBN: 9789000379699
  Omvang: 216 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 24,99
Meer informatie

VRAAG BIJ JE BOEKHANDEL NAAR  DE GRATIS
LAURA'S BAKERY DEEGSCHRAPER.
Door elke boekhandel te bestellen bij de verkoop binnendiens van uitgeverij unieoekspectrum, zolang de voorraad sterkt

Laura's Bakery deegschraper voor jou!

Laura Kieft van Laura’s Bakery kun je met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand gerust de baking queen van de Lage Landen noemen. In dit heerlijke bakboek vind je ruim 80 bakideeën voor alle feestdagen van het jaar: van Valentijn tot Pasen, van Moederdag en Vaderdag tot Koningsdag, van Halloween en Sinterklaas tot Kerst en Oud & Nieuw. Met recepten voor verrukkelijke cakejes, koekjes, speculaasjes, pancakes, tompoucen, cupcakes,soesjes, schuimpjes, taarten, stollen, beignets en vele andere heerlijkheden.

Zoals je van Laura gewend bent, zijn alle recepten voorzien van tips en trucs om het bakken nog gemakkelijker te maken. De recepten zijn helder, de ingrediënten goed verkrijgbaar en succes is verzekerd.

Veel bakplezier!


Over de auteur
Laura-Kieft20194.jpg

Op 15 september 2021 komt het langverwachte nieuwe boek van Laura's Bakery uit: Het Feestdagen Bakboek. Op haar blog (met momenteel zo'n 1.500.000 unieke bezoekers per maand) en haar social mediakanalen deelt Laura dagelijks de heerlijkste recepten en houdt ze je op de hoogte van alle ins en outs rond haar nieuwe boek.

Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in die richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.
Op haar blog Laura's Bakery plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen mogen niet ontbreken. De recepten zijn lekker, niet moeilijk en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken heeft gekregen. Ook deelt ze op haar tweede blog Handige Baktips allerlei tips die het bakken nóg makkelijker en leuker maken. Een boek kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek. Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes. In dit boek minder uitgebreide basisinformatie maar nog steeds een inleidend gedeelte en heel veel baktips & trucs.

In okober 2019 verscheen Het Borrelhapjes Bakboek, met ruim 150 hartige hapjes, waarvan een deel met en een deel zonder oven wordt bereid. Uiteraard bevat dit boek weer veel tips en trucs, maar vooral overheerlijke recepten voor bruschetta, stengels, soesjes, minimuffins, sausjes & dips, gevulde eieren, flammkuchen en nog veel meer!

Eind juni 2020 is Het Laura's Bakery Kinderbakboek verschenen, een stevig en vrolijk boek met 30 bakrecepten voor kinderen van 4-12 jaar. Ook de kinderen leert Laura de fijne kneepjes van het bakken met heel veel handige baktips! Zowel de ingrediënten en de stap-voor-stap uitleg zijn voorzien van leuke en handige illustraties van Bionda van den Ouden.
 

Gerelateerd