Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Koch Vegetarisch

  Liesbeth en Marijne Thomas

  Koch Vegetarisch

  De Duitse vegetarische keuken


  ISBN: 9789462501393
  Omvang: 144 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 19,99
Meer informatie

In KOCH! Vegetarisch - de Duitse vegetarische keuken laten de zussen Marijne & Liesbeth Thomas zien hoe veelzijdig maar vooral ook maakbaar de Duitse vegetarische keuken is. Klassiekers als Frankfurter Grüne Soße en Knödel, stevige winterkost, fris zomergroen en onweerstaanbaar zoets: de Duitse vegetarische keuken is lekker én veelzijdig. De ruim veertig recepten zijn aangepast aan onze markt, makke lijk te maken en betaalbaar, en zijn ook uitermate geschikt voor flexitariërs of mensen die nog niet zo thuis zijn in de vegetarische keuken.
Guten Appetit!

Marijne en Liesbeth Thomas zijn twee zussen met twee benen op Nederlandse bodem en twee op Duitse Moezelgrond. KOCH! Vegetarisch - de Duitse vegetarische keuken is hun tweede kookboek over de Duitse keuken; eerder verscheen van hun hand KOCH! Duitse keuken anno nu.


Over de auteur
Marijne-Liesbeth-Thomas.jpg

Liesbeth & Marijne Thomas zijn twee zussen die sinds jaar en dag boeken en tijdschriften maken. Samen een geolied team met een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. Met twee benen op Nederlandse bodem en twee op heuse Moezelgrond. Hun culinaire samenwerking leidde in 2014 tot hun eerste kookboek KOCH! Duitse keuken anno nu.
Hun tweede boek is september 2016 uitgekomen bij Forte Culinair:
Koch! Vegetarisch – de Duitse vegetarische keuken.