Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Koken in de buitenlucht

  Petra Knoth

  Koken in de buitenlucht

  Eencoudige gerechten voor in de tuin en op de camping


  ISBN: 9789462502833
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 23.50
Meer informatie

Koken in de buitenlucht was nog nooit zo makkelijk!
Dit boek staat boordevol eenvoudige recepten en tips voor koken in de tuin of op de camping. Wat is er nu leuker dan samen koken en eten met vrienden? Als je buiten kookt, is het vooral een gezellige bezigheid: niet te moeilijk maar wel lekker en gevarieerd eten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zoete-aardappeltortilla met spinazie, een stoer ontbijt met ei, chorizo en champignons, panpizza met zelfgemaakte tomatensaus of een overheerlijke campingcurry? 
Alles is vlot te bereiden op één of twee pitjes, in de pizza-oven, op een houtvuurtje of BBQ. Als het maar buiten is, want koken én eten in de buitenlucht smaakt gewoon altijd beter.


Over de auteur
Petra-foto-SvdB.jpg

Petra Knoth groeide op tussen de vouwwagens en de caravans, omdat haar ouders op een camping werkten. Tegenwoordig trekt ze er met haar vriend Sjoerd en hun drie kinderen zoveel mogelijk op uit. In hun zelf opgeknapte camper maakt ze graag simpele en lekkere gerechten voor haar gezin én voor iedereen die aan wil schuiven. 

Petra is mediastrateeg en heeft voor bedrijven als Disney, Discovery Network, TMG en Talpa Network gewerkt. Haar boek Smakelijk kamperen (niet meer leverbaar) kwam voort uit haar passie voor koken en kamperen. In mei 2021 verschijnt een nieuw boek van Petra: Koken in de buitenlucht. Een heerlijk boek met bestaande en nieuwe recepten uit de buitenkeuken van Petra.

Je kunt Petra volgen op de website smakelijkkamperen.nl en de facebookpagina Smakelijk kamperen

Gerelateerd