Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Themataarten

  Cathelyne van Overbeeke

  Themataarten

  Heerlijk gebak voor speciale momenten


  ISBN: 9789461317988
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 21,99
Meer informatie

DIT BOEK KAN VANAF 8 MAART BESTELD WORDEN

Het geheime ingrediënt van iedere taart is liefde: met zelfgemaakt gebak toon je dat je om iemand geeft. In Themataarten leert Cathelyne van Overbeeke je hoe je van jouw taart een kunstwerkje maakt waarvan iedereen versteld zal staan. Een romantische luchtballon voor een huwelijk een kleurrijke eenhoorntaart voor de verjaardag van je dochter of een dripcake met koekenhuisje voor je housewarming? Het kan allemaal en het is nog lekker ook!

Cathelyne van Overbeeke is een ware taartenkunstenaar. Ze volgde een opleiding banket-traiteur aan de hotelschool Spermalie en ging in de leer bij internationale grootheden in de taartdecoratiewereld zoals Debbie Brown (3D-taarten) en Wendy Schlagwein (boetseertechnieken).

De fotografie van dit boek is gedaan door ©Karen van Winkel.


Over de auteur
Cathelyne-van-Overbeeke-2018.jpg

Cathelyne van Overbeeke van het Taartenateljee is een ware taartenkunstenaar. Ze volgde een opleiding banket-traiteur aan de hotelschool Spelmalie en ging in de leer bij internationale grootheden in de taartdecoratiewereld zoals Debbie Brown (3D-taarten) en Wendy Schlagwein (boetseertechnieken).

Debby bakt taarten in opdracht en geeft ook workshops die zeer druk bezocht worden.