Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • United States of cakes

  Roy Fares

  United States of cakes

  Gebak en andere zoetigheden van de Amerikaanse Westkust


  ISBN: 9789462500402
  Omvang: 176 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 14,99
Meer informatie

Dit boek is permanent IN PRIJS VERLAAGD VAN 19,95 NAAR 12,50!

Roy Fares is een gelauwerde patissier/meesterbakker met een bijzondere achtergrond: geboren in Libanon en opgegroeid in Zweden. Hij is gefascineerd door de Verenigde Staten en heeft een passie voor Amerikaanse zoetigheden. In dit originele boek zijn Roys beste recepten verzameld voor o.a. cheesecakes, cookies, snickerdoodles, berry bars, cupcakes, taarten en nog veel meer lekkernijen. De receptuur van het gebak is toegesneden op de Europese liefhebbers: minder zoet en met Nederlandse maten en gewichten.


Over de auteur
Roy-Fares-a.jpg

Roy Fares is een gelauwerde meesterbakker met een bijzondere achtergrond: geboren in Libanon en opgegroeid in Zweden. Hij is gefascineerd door de Verenigde Staten en heeft een passie voor Amerikaanse zoetigheden. Voor zijn boek United States of Cake zijn Roy's beste recepten van Amerikaanse lekkernijen verzameld. De receptuur van het gebak is toegesneden op de Europese liefhebbers: minder zoet en met Nederlandse maten en gewichten. 

In 2010 was Roy “Sweden’s best pastry Chef” en sinds 2013 is hij in diverse culinaire programma’s te zien op de Zweedse televisie. Meer informatie over Roy Fares en zijn werk is te vinden  op  https://www.royfares.se/home-en