Gewoon lekker eten

Forte

Webshop

 

 • Vruchtentaarten

  Linda Lomelino

  Vruchtentaarten

  en ander gebak


  ISBN: 9789462501683
  Omvang: 144 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 21,50
Meer informatie

Tot en met 30 juni heeft dit boek een aantrekkelijke actieprijs!

Stap in Linda Lomelino’s overheerlijke taartenwereld, met grote en kleine taarten, rond of vierkant. Heerlijke vruchtentaarten, open of met een dakje van knapperig deeg, crumbles met een krokant laagje en boordevol fruit, galettes en kleine taartjes met verrassende smaken en vormen.
Taarten vol appels, peren, aardbeien of bessen en met chocolade, noten of meringue.

Dit boek staat boordevol heerlijke recepten, prachtige inspirerende foto’s en handige tips en trucs om zelf de allerlekkerste taarten te bakken. Want wat is er nou lekkerder dan een verse, zelf gebakken taart?


Over de auteur
Linda-Lomelino-2018.jpg

Linda begon in 2009 met een bakblog, zonder duidelijk vooropgezet plan. Er was zelfs nog geen sprake van recepten – ze bakte zelden een taart toen, al vond ze het wel leuk om te doen. Ze had vooral lol in het bakken van cupcakes, wat in die tijd erg populair was. Ze raakte min of meer verslaafd aan het bakken van cupcakes en wilde haarervaringen delen, vandaar ook de naam van haar blog ‘Call me cupcake’. Na een tijdje ontdekte ze dat het ook heel leuk is om cakes, kaneelbroodjes, ijs, etc. zelf te maken, én dat het bakken goed te combineren is met haar fotografie-hobby. En zo is het allemaal gekomen!

Linda Lomelino woont met man en hond in een klein stadje in Zuid-Zweden.

Haar blog: www.callmecupcake.se
 

Gerelateerd